TERASZKERT LONDONBÓL

Ennél a londoni terasznál a formák és a színek dominálnak. A terasz rendkívül kedvező adottságú, gyönyörű kilátással a Temzére és Tower Bridge-re. A tervezők (Earth Designs) a terasz használhatóságát kívánták növelni úgy, hogy az fiatalos, játékos, trendi legyen.  

A terasz fő karakterét a világító bútorok és a színek harmóniája adja. A terasz fa burkolatot kapott, melynek anyaga a kerti kanapénál is megjelenik a terasz bal oldalán. Matraca vízálló, lila textil, melyet bíbor párnák tesznek izgalmassá. A bútor a matrac alatt tároló helyet is magába foglal. A többi bútor egyben világítótestként is funkcionál: a kerek asztal és az azt körbevevő íves pad, növénytartók, világító oszlopok és csobogó.
A növénytartóba ültetett yukkák fokozzák a kert architektonikus jellegét. Alattuk bíborszínű kavics található, melynek színe rímel a díszpárnákéra. A bíbor szín a csobogónál és a faliképnél is megjelenik. A növények kiválasztásánál szempont volt, hogy egész évben díszítsenek, alacsony fenntartásúak legyenek, és bírják a szelet.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Facebook Like Button for Dummies