Teraszok, bútorok, stílusok

Hogyan válasszunk ízlésünknek, a kertünk, teraszunk stílusának megfelelő bútorokat? Hogyan teremtsünk pár egyszerű eszközzel új hangulatot? Ehhez adok pár ötletet:

Erős meleg színek, minták alkalmazásával élettel telibbé tehetjük a teraszt. Itt a krémszínű vakolt falakat a meleg színű ülőpárnák, díszpárnák teszik otthonossá. Az akár házilag is könnyen elkészíthető, egyszerű napvitorla árnyékolást biztosít.

Egyedileg tervezett, különleges formavilágú modern bútorok stílusossá teszik az egyszerű fateraszt, az együttes a nappaliból is különleges látványt biztosít. A rozsdamentes acél asztal különlegessége, hogy az asztallapban beépített grill található.

Fekete-fehér-piros: biztos siker.  Jó példa arra, hogy a műanyag kerti bútor is lehet ízléses. A teríték is az egyszerű, modern bútorok stílusát követi.
Klasszikus elegancia: a szintetikus műszálból fonott bútorok minden időjárási viszontagságot kibírnak. 
 
Az eklektikus stílus kedvelőinek: a minta-, stílus- és színkavalkádot a pasztell falak és natúr kerámiaedények fogják egybe.

Helytakarékos, ugyanakkor különleges megoldás: a korábbi kerti tároló izgalmas újrafogalmazása védett kerti kuckóvá, felette tetőterasszal. A falnyílásokba rejtett mécsesek egyedivé teszik az együttest.

Színes falak, retro stílusú bútorok. A falak nemcsak jól mutatnak, a szél ellen is védelmet biztosítanak, különösen tetőteraszokon.

A klasszikus vonalvezetésű fonott bútor minden kerttípusban jól mutat. A különleges műszál ellenállóságot, tartást biztosít.
forrás. housetohome.co.uk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Facebook Like Button for Dummies